Yahalimp mast 400 gr.

Mast "Yahalimp" sadrži ulje jele i podlogu masti: mješavinu vazelina s lanolinom.
Lijek je homogena masa poput paste, svijetložute boje, meke konzistencije.
Mast je pakirana u staklene posude od 0,01-2,0 kg. Ostalo pakiranje je dozvoljeno, dogovoreno na propisani način.
Lijek čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 0 ° C do 30 ° C. Rok trajanja masti - 2 godine od datuma proizvodnje.

Mast "Yahalimp" kada se nanese na kožu difundira kroz lojne i znojne žlijezde, gdje se postupno apsorbira, uzrokujući vazodilataciju, poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava apsorpciju proizvoda tijekom upale, rast granulacijskog tkiva, epitelizaciju rana.

REDOSLIJED PRIMJENE PRIPREME

Mast "Yahalimp" koristi se za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih oštećenja tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja..
Lijek se nanosi u tankom sloju na čistu bijelu krpu ili salvetu od gaze, koja je prethodno prekrivena zahvaćenim dijelom tijela, zatim se salveta s lijekom prekriva zavojem ili ljepilom BF-6. Oblačenje se vrši jednom u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.
Mast se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje nježnim utrljavanjem u okolno tkivo.
Kod modrica stavite zagrijavajuće zavoje.
Korištenje masti nema nuspojava i ne uzrokuje komplikacije kod životinja.
Kontraindikacije za uporabu lijeka nisu utvrđene.

Yahalimp mast (Unguentum Yahalimpum)

Farmakološka skupina

 • Dermatološki pripravci

Ime

Ime (lat.)

Sastav i oblik izdanja

Mast sadrži ulje jele i bazu masti (mješavina vazelina s lanolinom). Lijek je homogena masa svijetlo žute boje meke konzistencije. Limenke od 0,03 - 2 kg.

Farmakološka svojstva

Kada se nanese na kožu, mast difundira kroz lojne i znojne žlijezde, gdje se postupno apsorbira, uzrokujući vazodilataciju, poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava apsorpciju proizvoda upale, rast granulacijskog tkiva i epitelizaciju rana.

Indikacije

Rane, opekline, ekcemi, dermatitis, burzitis, modrice, traumatično oštećenje tkiva.

Doze i način primjene

Lijek se nanosi u tankom sloju na čistu bijelu krpu ili salvetu od gaze, koja je prethodno prekrivena zahvaćenim dijelom tijela, zatim je salveta s lijekom prekrivena zavojem ili posebnim ljepilom. Oblog se izvodi 1 - 2 puta dnevno do oporavka. Mast se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje laganim utrljavanjem u okolno tkivo. U slučaju modrica primjenjuju se mastitisi, zagrijavajući zavoji.

Nuspojave

Kontraindikacije

posebne upute

Nisu predviđene posebne mjere opreza.

Uvjeti skladištenja

Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 0 do 30 ° C. Rok trajanja 2 godine.

Mast "Yahalimp" ®

u liječenju rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica i traumatičnih ozljeda tkiva u poljoprivrednih i domaćih životinja.

Polimerne limenke 15 g.

Prednosti

Jelovo ulje jedinstveno je prirodno blago ljekovitih komponenata.

Aktivni utjecaj na lokalne metaboličke procese.

Promovira zacjeljivanje rana i drugih traumatičnih ozljeda tkiva kod poljoprivrednih i domaćih životinja.

Sastav i farmakološka svojstva.

Kao aktivni sastojci, mast "Yahalimp" ® sadrži u 100 g: ulje jele - 10 g, a kao pomoćne tvari: lanolin, medicinski petrolat i veterinarski petrolat.

Mast "Yahalimp" ® odnosi se na dermatotropna sredstva. Jelovo ulje, koje je dio masti, sadrži više od 35 biološki aktivnih tvari. Fitoncidi štetno djeluju na mikrobe. Eterična ulja stimuliraju obranu tijela, pojačavaju cirkulaciju krvi.

Mast "Yahalimp" ® kada se nanese na kožu difundira kroz lojne i znojne žlijezde, postupno se upija, uzrokuje vazodilataciju, poboljšava metabolizam u području bolnog fokusa povećavajući protok krvi, pospješuje rast granulacijskog tkiva i epitelizaciju rana.

Prema stupnju utjecaja na tijelo, mast "Yakhalimp" ® prema GOST 12.1.00776 odnosi se na tvari niske opasnosti (klasa opasnosti 4).

Indikacije za uporabu.

Mast "Yahalimp" ® koristi se u liječenju rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica i traumatičnih ozljeda tkiva kod poljoprivrednih i domaćih životinja.

Kontraindikacije.

Kontraindikacija za uporabu lijeka je individualna preosjetljivost životinje na sastojke lijeka..

Mogućnost upotrebe masti "Yahalimp" ® ženkama tijekom trudnoće i hranjenja potomaka, kao i novorođenih životinja, liječnik određuje na temelju procjene omjera koristi i mogućeg rizika od njegove primjene.

Doze i redoslijed primjene.

Mast "Yahalimp" ® nanosi se izvana, nanoseći tanki sloj na sterilnu salvetu od gaze, kojom se pokriva zahvaćeno područje tijela, a zatim se salveta s lijekom fiksira zavojem ili ljepilom. Oblozi se provode 1 put u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.

Mast se može lagano utrljati i nanijeti izravno na zahvaćeno područje.

Za modrice se stavljaju zagrijavajući zavoji.

Male životinje nose vratni ovratnik ili zavoj kako bi spriječili da se lijek lizne.

Nuspojave.

U pravilu nema nuspojava i komplikacija prilikom upotrebe masti "Yahalimp" ® u skladu s uputama..

Uz povećanu individualnu osjetljivost životinje na komponente lijeka i znakove iritacije kože, liječenje se zaustavlja, mast se uklanja tamponom i ispire vodom. Nije potreban dodatni tretman.

Skladištenje.

Mast "Yahalimp" ® čuva se na temperaturama od 0 ° C do 30 ° C. Rok trajanja masti - 2 godine od datuma proizvodnje.

Obrazac za puštanje.

Polimerne limenke 15 g.

Podaci predstavljeni u ovom katalogu su samo za referencu. Moguće su neke promjene u karakteristikama, pakiranju i pakiranju proizvoda.

AVZ zadržava pravo na takve promjene bez prethodne najave. Potpune informacije o ažuriranim proizvodima možete dobiti od svog osobnog upravitelja ili od najbližeg prodavača AVZ-a.

Svi lijekovi za veterinarsku uporabu iz ovog kataloga mogu imati kontraindikacije i kada ih upotrebljavate, morate pročitati Upute za uporabu.

Gotovo svaki vlasnik susreo se s očnim bolestima pasa. A iskusni uzgajivači u kabinetu za veterinarsku medicinu uvijek drže određeni skup lijekova koji mogu pomoći u rješavanju ovih problema. Ali koji su to lijekovi i kako ih treba koristiti za ublažavanje stanja psa i pomoć u suočavanju s bolešću? Prvo morate shvatiti koji se patološki procesi organa vida najčešće javljaju kod kućnih ljubimaca i što u tom slučaju vlasnik treba učiniti.

Yahalimp mast, 400 g limenke

Mast "Yahalimp" namijenjena je liječenju rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih ozljeda tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja. Poboljšava opskrbu krvlju, rast granulacijskog tkiva, epitelizaciju rana.

1. OPĆE ODREDBE

1.1. Mast "Yahalimp" sadrži ulje jele i bazu masti: mješavinu vazelina s lanolinom.
1.2. Lijek je homogena masa poput paste, svijetložute boje, meke konzistencije.
1.3. Mast je pakirana u staklene posude od 0,01-2,0 kg. Ostalo pakiranje je dozvoljeno, dogovoreno na propisani način.
1.4. Lijek čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 0 ° C do 30 ° C. Rok trajanja masti - 2 godine od datuma proizvodnje.

2. FARMAKOLOŠKA SVOJSTVA

2.1. Mast "Yahalimp" kada se nanese na kožu difundira kroz lojne i znojne žlijezde, gdje se postupno apsorbira, uzrokujući vazodilataciju, poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava apsorpciju proizvoda tijekom upale, rast granulacijskog tkiva, epitelizaciju rana.

3. REDOSLIJED PRIMJENE PRIPREME

3.1. Mast "Yakhalimp" koristi se za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih ozljeda tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja.
3.2. Lijek se nanosi u tankom sloju na čistu bijelu krpu ili salvetu od gaze, koja je prethodno prekrivena zahvaćenim dijelom tijela, zatim se salveta s lijekom prekriva zavojem ili ljepilom BF-6. Oblačenje se vrši jednom u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.
3.3. Mast se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje nježnim utrljavanjem u okolno tkivo.
3.4. Kod modrica stavite zagrijavajuće zavoje.
3.5. Korištenje masti nema nuspojava i ne uzrokuje komplikacije kod životinja.
3.6. Kontraindikacije za uporabu lijeka nisu utvrđene.

Privremenu uputu o upotrebi masti "Yakhalimp" razvili su OJSC Plant "Veterinarski lijekovi" (Gus-Khrustalny) i VGNKI veterinarskih lijekova. Odobrilo Vijeće za veterinarske lijekove Veterinarskog odjela Ministarstva poljoprivrede Ruske Federacije (protokol br. 3 od 16. lipnja 1999.). 000894-OP.

MAST YAHALIMP upute za uporabu

Oblik doziranja

reg. Br: PVR-3-4.1 / 00815 od 26.02.13 - Na neodređeno vrijeme
MAST ZA YACHALIMP

Oblik izdanja, sastav i pakiranje

Mast za vanjsku upotrebu, homogena, svijetložuta, s mirisom ulja jele.

100 g
ulje jele10 g

Pomoćne supstance: lanolin - 1 g, medicinski ili veterinarski vazelin - do 100 g.

Pakirano u 40, 50, 60, 70, 80, 100, 130, 140, 150, 350, 400, 450, 500, 550 g i 1 kg u staklene posude s navojnim čepovima ili u plastične posude s hermetički zatvorenim poklopcima s prvom kontrolom otvaranje ili u polimernim cijevima.

Farmakološka (biološka) svojstva i učinci

Biljni protuupalni lijek za vanjsku upotrebu.

Jelovo ulje, koje je dio masti, sadrži više od 35 biološki aktivnih tvari. Fitoncidi štetno djeluju na mikrobe. Eterična ulja stimuliraju obranu tijela, pojačavaju cirkulaciju krvi.

Kada se nanese na kožu, Yahalimp mast difundira kroz lojne i znojne žlijezde, postupno se upija, uzrokuje vazodilataciju, poboljšava metabolizam u području bolnog fokusa povećavajući protok krvi, potiče rast granulacijskog tkiva i epitelizaciju rana.

Prema stupnju utjecaja na tijelo, Yakhalimp mast prema GOST 12.1.007-76 spada u tvari niske opasnosti (klasa opasnosti 4).

Indikacije za uporabu lijeka YAHALIMP MAST

Postupak prijave

Yahalimp mast nanosi se u tankom sloju na sterilnu salvetu od gaze, kojom se pokriva zahvaćeno područje tijela, a zatim se salveta s lijekom fiksira zavojem ili ljepilom. Oblozi se provode 1 put u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.

Mast se može lagano utrljati i nanijeti izravno na zahvaćeno područje.

Za modrice se stavljaju zagrijavajući zavoji.

Male životinje nose vratni ovratnik ili zavoj kako bi spriječili da se lijek lizne.

Osobitosti djelovanja lijeka tijekom njegove prve primjene i otkazivanja nisu utvrđene.

Treba izbjegavati kršenje preporučenih vremena obrade za životinje. to može dovesti do smanjene učinkovitosti. Ako se propusti sljedeći tretman lijekom, njegovu primjenu treba nastaviti što je prije moguće, a zatim se interval između tretmana ne mijenja.

Nuspojave

U pravilu se ne opažaju nuspojave i komplikacije prilikom primjene lijeka u skladu s ovom uputom. Uz povećanu individualnu osjetljivost životinje na sastojke lijeka i znakove iritacije kože, liječenje se zaustavlja, mast se uklanja tamponom i ispire vodom.

Nema simptoma predoziranja lijekom u životinja.

Kontraindikacije za uporabu lijeka YAHALIMP MAST

- povećana individualna osjetljivost životinje na sastojke lijeka.

Posebne upute i mjere za osobnu prevenciju

Upotreba lijeka isključuje upotrebu drugih lijekova za vanjsku upotrebu slične namjene.

Proizvodi životinjskog podrijetla dobiveni od životinja liječenih lijekom u skladu s uputama koriste se bez ograničenja.

Mjere osobne prevencije

Kada radite s lijekom, trebali biste se pridržavati općih pravila osobne higijene i sigurnosnih mjera predviđenih prilikom rada s lijekovima. Nakon završetka posla, operite ruke toplom vodom i sapunom..

Osobe s preosjetljivošću na sastojke lijeka trebaju izbjegavati izravan kontakt s lijekom.

U slučaju slučajnog kontakta lijeka s kožom ili sluznicom očiju, moraju se isprati s puno vode. U slučaju alergijskih reakcija ili slučajnog gutanja lijeka u ljudsko tijelo, odmah se obratite medicinskoj ustanovi (sa sobom biste trebali imati upute za uporabu lijeka ili naljepnicu).

Prazne staklenke (cijevi) ispod lijeka ne smiju se koristiti u kućanstvo; moraju se odložiti s kućnim otpadom.

Uvjeti skladištenja YAHALIMP MAST

Lijek treba čuvati u zatvorenoj ambalaži proizvođača, na suhom, zaštićenom od svjetlosti, nedostupnom djeci, odvojeno od hrane i hrane za životinje, na temperaturi od 0 ° do 30 ° C.

Neiskorišteni lijek odlaže se u skladu sa zakonskim zahtjevima.

Yahalimp, mast, 400 g

 • Članak (broj narudžbe):
  UT-00021781
 • Zemlja porijekla: RUSIJA
 • Oblik doziranja: mast
 • Aktivni sastojci: ulje jele
 • Preuzmite upute
 • Datum isteka: 24 mjeseca
 • Potrebna licenca
 • Članak (broj narudžbe):
  UT-00021781
 • Zemlja porijekla: RUSIJA
 • Oblik doziranja: mast
 • Aktivni sastojci: ulje jele
 • Preuzmite upute

- liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica i drugih traumatičnih ozljeda tkiva kod poljoprivrednih i domaćih životinja.

 • Kratki opis
 • Postupak prijave
 • Recenzije

Biljni protuupalni lijek za vanjsku upotrebu.
Jelovo ulje, koje je dio masti, sadrži više od 35 biološki aktivnih tvari. Fitoncidi štetno djeluju na mikrobe. Eterična ulja stimuliraju obranu tijela, pojačavaju cirkulaciju krvi.
Kada se nanese na kožu, Yahalimp mast difundira kroz lojne i znojne žlijezde, postupno se upija, uzrokuje vazodilataciju, poboljšava metabolizam u području bolnog fokusa povećavajući protok krvi, potiče rast granulacijskog tkiva i epitelizaciju rana.

Mast Yahalimp nanosi se tankim slojem na sterilnu salvetu od gaze, kojom se pokriva zahvaćeno područje tijela, a zatim se salveta s lijekom fiksira zavojem ili ljepilom. Oblozi se provode 1 put u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.
Mast se može lagano utrljati i nanijeti izravno na zahvaćeno područje.
Za modrice se stavljaju zagrijavajući zavoji.
Male životinje nose vratni ovratnik ili zavoj kako bi spriječili da se lijek lizne.

Yahalimp mast uputstva za uporabu

- liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica i drugih traumatičnih ozljeda tkiva kod poljoprivrednih i domaćih životinja.

Postupak prijave

Yahalimp mast nanosi se u tankom sloju na sterilnu salvetu od gaze, kojom se pokriva zahvaćeno područje tijela, a zatim se salveta s lijekom fiksira zavojem ili ljepilom. Oblozi se provode 1 put u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.

Mast se može lagano utrljati i nanijeti izravno na zahvaćeno područje.

Za modrice se stavljaju zagrijavajući zavoji.

Male životinje nose vratni ovratnik ili zavoj kako bi spriječili da se lijek lizne.

Osobitosti djelovanja lijeka tijekom njegove prve primjene i otkazivanja nisu utvrđene.

Treba izbjegavati kršenje preporučenih vremena obrade za životinje. to može dovesti do smanjene učinkovitosti. Ako se propusti sljedeći tretman lijekom, njegovu primjenu treba nastaviti što je prije moguće, a zatim se interval između tretmana ne mijenja.

Nuspojave

U pravilu se ne primjećuju nuspojave i komplikacije prilikom primjene lijeka u skladu s ovom uputom. Uz povećanu individualnu osjetljivost životinje na sastojke lijeka i znakove iritacije kože, liječenje se zaustavlja, mast se uklanja tamponom i ispire vodom.

Nema simptoma predoziranja lijekom u životinja.

Kontraindikacije za uporabu lijeka YAHALIMP MAST

- povećana individualna osjetljivost životinje na sastojke lijeka.

Posebne upute i mjere za osobnu prevenciju

Upotreba lijeka isključuje upotrebu drugih lijekova za vanjsku upotrebu slične namjene.

Proizvodi životinjskog podrijetla dobiveni od životinja liječenih lijekom u skladu s uputama koriste se bez ograničenja.

Mjere osobne prevencije

Kada radite s lijekom, trebali biste se pridržavati općih pravila osobne higijene i sigurnosnih mjera predviđenih prilikom rada s lijekovima. Nakon završetka posla, operite ruke toplom vodom i sapunom..

Osobe s preosjetljivošću na sastojke lijeka trebaju izbjegavati izravan kontakt s lijekom.

U slučaju slučajnog kontakta lijeka s kožom ili sluznicom očiju, moraju se isprati s puno vode. U slučaju alergijskih reakcija ili slučajnog gutanja lijeka u ljudsko tijelo, odmah se obratite medicinskoj ustanovi (sa sobom biste trebali imati upute za uporabu lijeka ili naljepnicu).

Prazne staklenke (cijevi) ispod lijeka ne smiju se koristiti u kućanstvo; moraju se odložiti s kućnim otpadom.

Uvjeti skladištenja YAHALIMP MAST

Lijek treba čuvati u zatvorenoj ambalaži proizvođača, na suhom, zaštićenom od svjetlosti, nedostupnom djeci, odvojeno od hrane i hrane za životinje, na temperaturi od 0 ° do 30 ° C.

Neiskorišteni lijek odlaže se u skladu sa zakonskim zahtjevima.

Rok trajanja YAHALIMP MAST

Rok trajanja, ovisno o uvjetima skladištenja - 2 godine od datuma proizvodnje.

Komentari članova, vaš komentar može biti prvi!

Yahalimp mast

Yahalimp mast je poznata i kao ulje jele.

Proizvođač lijeka je tvrtka Veterinary Drugs. Yahalimp mast koristi se za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica i traumatičnih ozljeda tkiva u životinja.

Broj u registru lijekova za veterinarsku uporabu PVR-3-4.1 / 00815.

Lijek se izdaje bez recepta. Doza: 10 cm i 2 cm (2 i 5 doza), 2,5 cm (10 doza), 5 cm (20 doza), 20 cm i 10 cm (40 doza). Pakiranje: 10, 20 cm3 (2, 5, 10, 20, 40 doza) u bočicama.

Sastav: DV - ulje jele 10%, pomoćne komponente - lanolin, vazelin

Kontraindikacije: povećana individualna osjetljivost životinje na sastojke lijeka

Datum isteka: 2 godine

Nuspojave: nije dostupno

Uvjeti skladištenja: u zatvorenoj proizvođačkoj ambalaži, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, odvojeno od hrane i hrane za životinje, na temperaturama od 0 ° C do 30 ° C

YAHALIMP mast (130 g)

Namijenjen je liječenju rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih ozljeda tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja. Poboljšava opskrbu krvlju, rast granulacijskog tkiva, epitelizaciju rana.

Staklenka 130 g
VETERINARSKI LIJEKOVI, Rusija

MOGUĆE JE KUPITI SAMO U VETAPTAKOVIMA:

Dostupnost u ljekarni provjerite telefonom.

VETAPTEKA broj 1: sv. M. Bogdanovič, 114
Tel. (017) 352-50-00
VETAPTEKA CENTRAL: Avenija neovisnosti, 91
Tel. (017) 395-96-89

 • Tehnički podaci
 • Recenzije

1. OPĆE ODREDBE
1.1. Mast "Yahalimp" sadrži ulje jele i podlogu masti: mješavinu vazelina s lanolinom.
1.2. Lijek je homogena masa poput paste, svijetložute boje, meke konzistencije.
1.3. Mast je pakirana u staklene posude od 0,01-2,0 kg. Ostalo pakiranje je dozvoljeno, dogovoreno na propisani način.
1.4. Lijek čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 0 ° C do 30 ° C. Rok trajanja masti - 2 godine od datuma proizvodnje.

2. FARMAKOLOŠKA SVOJSTVA
2.1. Mast "Yahalimp" kada se nanese na kožu difundira kroz lojne i znojne žlijezde, gdje se postupno apsorbira, uzrokujući vazodilataciju, poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava apsorpciju proizvoda tijekom upale, rast granulacijskog tkiva, epitelizaciju rana.

3. REDOSLIJED PRIMJENE PRIPREME
3.1. Mast "Yahalimp" koristi se za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih oštećenja tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja..
3.2. Lijek se nanosi u tankom sloju na čistu bijelu krpu ili salvetu od gaze, koja je prethodno prekrivena zahvaćenim dijelom tijela, zatim se salveta s lijekom prekriva zavojem ili ljepilom BF-6. Oblačenje se vrši jednom u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.
3.3. Mast se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje nježnim utrljavanjem u okolno tkivo.
3.4. Kod modrica stavite zagrijavajuće zavoje.
3.5. Korištenje masti nema nuspojava i ne uzrokuje komplikacije kod životinja.
3.6. Kontraindikacije za uporabu lijeka nisu utvrđene.

Privremenu uputu o upotrebi masti "Yakhalimp" razvili su OJSC Plant "Veterinarski lijekovi" (Gus-Khrustalny) i VGNKI veterinarskih lijekova. Odobrilo Vijeće za veterinarske lijekove Veterinarskog odjela Ministarstva poljoprivrede Ruske Federacije (protokol br. 3 od 16. lipnja 1999.). 000894-OP.

* prilikom pripreme stranice korišteni su materijali s web mjesta proizvođača

Yahalimp mast 130g

OPIS

Mast za vanjsku upotrebu je homogena, to je homogena pastasta masa svijetložute boje meke konzistencije s mirisom jelevog ulja.

SASTAV

Yahalimp mast sadrži ulje jele i bazu masti: mješavinu vazelina s lanolinom.

FARMAKOLOŠKA SVOJSTVA

Kada se nanese na kožu, Yahalimp mast difundira kroz lojne i znojne žlijezde, gdje se postupno apsorbira, uzrokujući vazodilataciju, poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava apsorpciju proizvoda tijekom upale, rast granulacijskog tkiva i epitelizaciju rana.

SVRHA

Za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih ozljeda tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja.

PRIJAVA

Yahalimp mast koristi se za liječenje rana, opeklina, ekcema, dermatitisa, burzitisa, modrica, traumatičnih ozljeda tkiva poljoprivrednih i domaćih životinja.

Lijek se nanosi u tankom sloju na čistu bijelu krpu ili salvetu od gaze, koja je prethodno prekrivena zahvaćenim dijelom tijela, zatim se salveta s lijekom prekriva zavojem ili ljepilom BF-6. Oblačenje se vrši jednom u 2-3 dana, ali ne više od 10 puta.

Mast se može nanijeti izravno na zahvaćeno područje nježnim utrljavanjem u okolno tkivo.

Kod modrica stavite zagrijavajuće zavoje.

Korištenje masti nema nuspojava i ne uzrokuje komplikacije kod životinja.

KONTRAINDIKACIJA

Kontraindikacije za uporabu lijeka nisu utvrđene.

SKLADIŠTENJE I ROK TRAJANJA

Lijek čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi od 0 ° C do 30 ° C. Rok trajanja masti - 2 godine od datuma proizvodnje.


Publikacije O Uzrocima Alergije